A LEGKÜLÖNBÖZŐBB TERMÉKEK EGYETLEN KERESKEDÉSI FELÜLETEN

Az Equilor Trader online kereskedési rendszer lehetőséget ad arra, hogy egyetlen ingyenes szoftver feltelepítésével Ön a hét minden napján, napi 24 órában kereskedhessen a világ legnagyobb forgalommal rendelkező piacain. Kereskedhető termékek minden befektetési szegmensben a devizapiactól a részvényeken keresztül az árupiaci és opciós instrumentumokig. Kereskedjen szimulált számlán az aktuális árakkal, éppen úgy, mint egy élő rendszerben, azzal a lényeges különbséggel, hogy itt egyetlen fillért sem kockáztat!

30.000 különböző instrumentum
Tökéletesen testre szabható felület

PIACI INFORMÁCIÓ

Az Mfor Trader rengeteg piaci információval segíti a befektetőket. Az aktuális árak mellett grafikonokat, híreket, piaci elemzéseket és piaci adatelemzési eszközöket kínál, hogy segítsen a sikeres kereskedésben.

SZÁMLA ÁLLAPOT ÉS NYITOTT POZÍCIÓK EGYSZERRE

A számla összefoglaló modul segítségével könnyen átláthatóvá válik az Ön Equilor Trader számlája. Az összefoglaló tartalmazza a pénzügyi helyzetének áttekintését (nettó kitettség, fedezet számítás, rendelkezésre álló pénz), a pillanatnyi pozíciókat, valamint azoknak az éppen aktuális piaci értékét.

.